Våra instruktörer

Sofia Badawi

Håller följande kurser: Valp och allmänlydnad

Medlem sedan: 2012

Instruktör sedan: 2016

 

Sofia har två stycken hundar, en blandras som hon tävlat i lydnad och en schäfer som hon tränar och tävlar lydnad med just nu. Inom hundträningen brinner Sofia för grundträning, belöningsteknik och samarbete. Genom ett bra samarbete, förståelse för vilken hund man har och vilken typ av förare man är så kan man nå långt med sin hund, både på hemmaplan eller på tävlingsplan. Sofia har även tidigare suttit i VBK’s styrelse, samt i valberedningen.

Emma Jansson

Håller följande kurser: valp, allmänlydnad, grundläggande tävlingslydnad
Medlem i SBK sedan: 2005

Instruktör sedan: 2014

 

Emma har en äldre golden och en ung australian shepherd som båda tränas i lydnad, spår och rapport, den äldre har pensionerats från tävlande och den yngre snart ska starta sin tävlingskarriär. Som instruktör drivs Emma av att fylla kursdeltagarnas verktygslåda med verktygen för hundträning i form av belöningsteknik och inlärningsteori. Emma har tidigare suttit i VBKs styrelse men är nu främst engagerad i tävlingsverksamheten genom att agera tävlingsledare i bruks och lydnad. Emma är också VBKs webmaster.

Jonna Vulkko

Håller följande kurser: Agility

Medlem i SBK sedan: 2011

Instruktör sedan: 2014

 

Jonna har två pappiloner som hon tränar i agility. Jonna tycker att agilityträning först och främst ska vara roligt för både hund och tränare! När hon tränar specifika moment såsom kontaktfält, kommer klicker ofta fram och hon kan inte få nog av att betona vikten av att hitta de bästa belöningarna för just sin hund för olika tillfällen! Jonna har tidigare varit ordförande i VBK och för närvarande är hon kursansvarig.

Ulrika Grönman

Håller följande kurser: Valp, allmänlydnad och “hitte-på”-kurser

Medlem i VBK sedan: 1998

Instruktör sedan: 2000-talet

 

Ulrika eller Ullis som hon kallas är uppvuxen med schäfer och har nu en schäferhane som hon tränar/har tränat i spår, uppletande och sök. Hon har tidigare även haft affenpincher. Ullis drivkraft som instruktör är att se ekipagen “växa” ihop och öppna dörrarna till hur kul det kan vara att träna med sin hund. Ullis var i ung ålder med i SBK och tyckte då det var massa tragglande runt i ring och tjata på hundarna medan det nu skett en enorm utveckling med olika sätt att belöna hunden. Ullis var under flera år ansvarig för tävlingssektorn på VBK och är fortfarande engagerad i tävlingsverksamheten genom att vara tex spårläggare och sökfigurant på klubbens brukstävlingar.

Janne Eriksson

Håller följande kurser: Valp, allmänlydnad, spår
Medlem i SBK sedan: 2000

Instruktör sedan: 2007

 

Janne har en lapsk vallhund som han tränar i räddning och har tidigare tränat och tävlat sök, spår, lydnad och viltspår med sin tidigare hund som var en ridgeback. Janne roas av hundar som utför nosarbete och har som motto att “Hunden kan bara den får möjlighet att lyckas”. Vid sidan av instruktörsrollen hjälper Janne till vid VBKs brukstävlingar som tex spårläggare.