Hjälpinstruktörer

Mathilda Varmin

Namn: Mathilda Varmin

Ras: Australian Shepherd

Utbildning/erfarenhet: Min största erfarenhet grundar sig i att jag har haft hund i hela mitt liv: Schäfrar, Tibetansk terrier, Mops, Cane corso korsning och nu Australian Shepherd. Jag har därför erfarenhet av att olika raser, samt olika individer, är säregna och besitter olika förutsättningar och styrkor. Jag bär likväl med mig erfarenhet från de kurser jag har deltagit i med min egen hund: valpkurser, rallylydnad, belöningsplaceringar, grundfärdigheter i bruks-/lydnad.

Håller följande kurser: Hjälpinstruktör inom agilitynybörjarkurs och allmänlydnad.

Det roligaste med att hålla kurs: Att få se ekipage utvecklas och ha roligt tillsammans med sin hund, och att få möjligheten att stötta och styrka.

Tränar/tävlar i följande grenar: Rallylydnad & Lydnad.

Träningsfilosofi/brinner för: Att träning ska grunda sig i glädje. Den träningsfilosofi jag lutar mig mot är därför att alltid försöka ha roligt tillsammans med min hund.

Emily Eriksson

Namn: Emily Eriksson

Ras: Australian shepherd

Utbildning/erfarenhet: Gymnasieutbildning med inriktning Hund. Erfarenheter från praktikplatser som hunddagis/hundstallet och kurser som jag har deltagit med min egna hund: Valpkurser, Rallylydnad, NoseWork och Grundfärdigheter i bruks-/lydnad.

Håller följande kurser: Hjälpinstruktör inom valp och allmänlydnad

Det roligaste med att hålla kurs: Det roligaste att hålla en kurs är att kunna förmedla och hjälpa hundägare att hitta rätt verktyg till att få en bra känsla och relation till hunden. Och få se hur hund och förare utvecklas tillsammans!

Tränar/tävlar i följande grenar: Rallylydnad, lydnad, nosework, spår och sök

Träningsfilosofi/brinner för: Jag brinner för att få en bra relation och samspel med hunden. Jag tror att träningen bygger på en bra känsla och samarbete mellan hund och förare och att träningen alltid skall vara positiv på alla sätt.