Från träning till tävling

Endast reservplatser

Målgrupp: Ekipage som under träning kan de ingåene lydnadsmomenten i startklass eller appellklass och siktar på att starta officiell tävling. Ekipaget har ännu  inte startat officiell tävling eller gjort enstaka start utan att prestera som på träning.
Mål: Efter avslutad kurs har ekipagen förståelse och verktyg för att självständigt kunna fortsätta träning inför tävling.
Innehåll: Under kursens teoretisk del går vi igenom skillnad mellan träning och tävling och hur vi kan överbrygga dessa för att förberea oss för tävling. Under praktiken gör vi övningar i syfte att förbeerda oss för den del av tävlandet som inte utgörs av momentinlärning.
Krav: Föraren ska ha god kunskap om lydnadsmomentens utförande, vara beredd att läsa regelbok och träna mellan kurstillfällena. Hunden måste kunna vänta i bil/bur då vi under kursens praktiska del tränar en hund i taget.
Antal träffar  3
  • 900 för medlemmar.
  • 1110 för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben
  • 1510 för icke-medlem (då ingår ett års medlemskap i VBK)
Instruktör: Emma Jansson & Malin Bouvin
Kursdatum Måndagar 25 okt, 8 nov och 22 nov, kl 19-21.15

Har du Yahoo eller Telia-mailadress? Efter du har fyllt formuläret, skicka gärna ett separat mail till kurser@vallingbybk.se att du har skicka in anmäla. Vi har lite strul med anmälningar med yahoo-adresser och de skickas inte videra från hemsidan till mailkorgen (anmälan kommer fram till systemet – men vi riskerar att missa detta.

• Om din hund är importerad måste den vara minst sex månader gammal, samt kunna visa korrekta införseldokument (pass + vaccination/avmaskning som krävs från de landet hunden är importerat ifrån.

• I klubbstugan finns café och toaletter. Om vi ska ut i skogen kan det vara mysigt att ta med fika till dig själv.