Sjukvårdskväll

Att ha en hund innebär att det händer och sker mycket i vardagen. Ibland är olyckan framme, och då kan det vara bra att ha lite grundläggande kunskaper hur man kan t.ex lägga tassbandage eller hur ser egentligen första hjälpen ut för hunden. För att inte tala om lista av giftiga saker som verkar vara en evighetslång.

Annikki Tållheden, som är en legitimerad djursjukskötare och jobbar på Evidensia Västerorts Djursjukhus till oss och berättar bland annat om just första hjälpen och förgifningar.

När: Onsdagen 10/11 kl 19.00
Var: Klubbstugan Vällingby BK

Du kommer även kunna ställa alla hundvårdsfrågor du alltid har undrat över!

Till denna kväll kommer hundarna inte kunna följa med till klubbstuga.

• Gratis för funktionärer på VBK 2021 (skriv gärna i kommentarer vad du har haft för funktionärsroll under 20201)
  • 50 kr för VBK medlemmar
  • 100 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben
  • 200 kr för icke-medlem

Har du Yahoo-mailadress? Efter du har fyllt formuläret, skicka gärna ett separat mail till kurser@valligbybk.se att du har skicka in anmäla. Vi har lite strul med anmälningar med yahoo-adresser och de skickas inte videra från hemsidan till mailkorgen (anmälan kommer fram till systemet – men vi riskerar att missa detta.

• Om din hund är importerad måste införseldokument såsom pass med tillhörande vaccinationer kunna visas.