Trickskurs, inomhus

Endast reservplatser

Tricksträning är en rolig aktivitet som passar alla hundar och skapar en bättre kontakt mellan dig och din hund. Det går att träna in roliga party tricks, tricks som hjälper dig i vardagen eller utveckla det till att tävla i freestyle.

Denna trickskurs fokusera på tricks som inte kräver mycket yta. Perfekt att träna på hemma under vintern!

Målgrupp: För dig som är ny på tricksträning eller vill utveckla dina kunskaper och lära in nya tricks. Hundar från ca 6 månader och uppåt.
Mål: Att din hund lär sig lite nya tricks och tycker det är jättekul att träna tricks. Att få kunskap i hur tricks kan tränas in på olika sätt, för att kunna fortsätta träna in egna tricks efter kursen.
Innehåll: Vi kommer jobba med klickers, targets, shaping, omväntlockande och belöningsplacering. Vi går igenom hur vi jobbar för att skapa glädje och en motiverad hund. Det kommer vara blandad teori och praktik, med lite längre teori vid första tillfället.

Skriv i anmälan om din hund redan kan några tricks och om det är några specifika tricks du skulle vilja lära din hund.

Annat: Max 1 förare / hund på kursen, för att vi ska ha gott om plats att träna.

Krav: Att hunden kan jobba runt andra hundar.
Egen träning mellan kurstillfällena.
Litteratur:
Antal träffar  4
  • 800 kr för VBK / SHU medlem
  • 1010 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben
  • 1410 kr för icke-medlem (då ingår ett års medlemskap i VBK)
Instruktör: Izza S
Kursdatum:

Tisdag 18/1
Tisdag 25/1
Tisdag 8/2
Tisdag 15/2

Kl 18:30-20:00 alla kurstillfällen

Har du Yahoo-mailadress? Efter du har fyllt formuläret, skicka gärna ett separat mail till kurser@valligbybk.se att du har skicka in anmäla. Vi har lite strul med anmälningar med yahoo-adresser och de skickas inte videra från hemsidan till mailkorgen (anmälan kommer fram till systemet – men vi riskerar att missa detta.

• Om din hund är importerad måste införseldokument såsom pass med tillhörande vaccinationer kunna visas.