Valpkurs

Målgrupp: Valpar 3-6 månader
Mål: Att få en bra och rolig start för valpen. Bygga en bra grund för vardagslydnaden.
Innehåll: Vi kommer gå igenom vikten av olika belöningar och förstå betydelsen av detta.

Vi kommer att fokusera på enklare inlärningar som kopplas till vardagen, övningar som inkallning, hundmöten, passivitet, stadga samt stoppkommando. Ett tillfälle kommer vi även ägna oss åt nosaktiveringar som lämpar sig för valpen

Annat: Max 2 personer / hund så vi kan garantera att vi hinner svara på allas frågor. Vi vill, att även den medföljande personen (från tonåringar och uppåt) blir medlemmar hos oss.Är de inte medlemmar sedan innan, kan de bli familjemedlemmar hos oss. Familjemedlemskap kostar 110 kr och kräver att en av familjen har ett ordinarie medlemskap hos oss. Skriv gärna i kommentarer vilka familjemedlemmar kommer att följa med, så återkommer vi med mera information
Krav:
Litteratur:
Antal träffar  6

1800 kr för VBK medlem
    Medlemskap hos Vällingby Brukshundklubb krävs. Är du ännu inte medlem, kan du teckna ditt medlemskap här:
    Du kan skapa ditt medlemskap efter du har fått bekräftelse att du har fått en plats på kursen.

Medlemskap kostar 610 kr.
    Du som redan är medlem i en annan lokal- eller rasklubben under SBK behöver inte betala förbundsavgift, utan betala bara lokalavgift 210 kr.

110 kr för medföljande tonåringar och vuxna inom samma familj.

Instruktör: Lisa Holmberg & Sofie Grahn
Kursdatum: Måndag 29/8 kl.18:30 – 20:00 Teori via Zoom
Tisdag 6/9 kl.18:30 – 20:00
Tisdag 13/9 kl.18:30 – 20:00
Lördag 17/9 kl.9:30 – 12:00, Nosarbete, vi kommer vara i närområdet, men inte på klubben.
Tisdag 20/9 kl.18:30 – 20:00
Tisdag 27/9 kl.18:30 – 20:00

Har du Yahoo-mailadress? Efter du har fyllt formuläret, skicka gärna ett separat mail till kurser@valligbybk.se att du har skicka in anmäla. Vi har lite strul med anmälningar med yahoo-adresser och de skickas inte videra från hemsidan till mailkorgen (anmälan kommer fram till systemet – men vi riskerar att missa detta.

• Om din hund är importerad måste införseldokument såsom pass med tillhörande vaccinationer kunna visas.

• Det är inte säkert att du alltid kan ha din hund vid din sida. Ibland måste den kanske vänta i bilen, i en bur i klubbstugan.