Träningstävling startklass och appellklassens lydnad

Ta chansen att träna under tävlingslika förhållanden men där du får belöna och använda hjälper. Lottning och banvandring genomförs tävlingsmässigt.

När: Söndag 8/5 med samling kl 15.00
Var: Vällingby Brukshundklubb

• 50 kr för medlemmar.
  • 100 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben

Vi räknar med att vi ska kunna erbjuda “startplats” för alla anmälda, men reserverar för att vi måste begränsa platser om det blir allt får många anmälningar. Det är obligatoriskt att stanna hela träningstävlingen och agera publik när övriga deltagare genomför sitt program. Du kan avstå ett eller flera moment men inte blanda moment mellan klasser utan du deltar i startklass ELLER appellklass.

Anmälningar som inkommer efter fredag 6 maj beaktas endast i mån av tid.

Anmälan sker genom formulär nedan. Efter någon/några dagar får du en bekräftelse med instruktioner för hur du ska betala. Anmälan anses inte komplett förrän betalning skett.

Om du inte hört från oss senast under lördagen, skicka ett mail till tavling@vallingbybk.se

Har du Yahoo-mailadress? Efter du har fyllt formuläret, skicka gärna ett separat mail till kurser@valligbybk.se att du har skicka in anmäla. Vi har lite strul med anmälningar med yahoo-adresser och de skickas inte videra från hemsidan till mailkorgen (anmälan kommer fram till systemet – men vi riskerar att missa detta.