Blåbärstävling och träningstävling i lydnad

Har du inte vågat dig på att starta på en officiell lydnadstävling eller har du startat men behöver mer träning under  tävlingslika förhållanden?  Anmäl dig till vår blåbärstävling eller träningstävling i lydnad!

När: Onsdag 17/8 med samling kl 18.30
Var: Vällingby Brukshundklubb

Anmälningsavgift, återbetalas ej av andra anledningar än sjukdom:

• 50 kr för medlemmar.
  • 100 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben

Vi erbjuder följande klasser:

• Startklass, öppen för alla, max 15 platser
  • Blåbär, öppen för dig som ännu inte startat officiellt i tävlingslydnad, max 15 platser

I båda klasserna sker lottning, banvandring och tävlingsledning tävlingsmässigt men du väljer själv om och hur du hjälper och/eller belönar din hund. Du kan avstå ett eller flera moment. Ingen bedömning sker. Då klasserna kan komma att köras parallellt, kan du ej deltaga ibåda klasserna.

I blåbärsklassen ingår följande moment och alla utförs i koppel

• Följsamhet ca 10m som avslutas med en halt
  • Inkallning i kopplets längd
  • Sitt under marsch som startklass men med koppel och momentet avslutas när föraren gått runt hunden
  • Fjärrdirigering som startklass men i koppel

Alla som genomför samtliga moment i blåbärsklass får rosett!

Det är obligatoriskt att stanna hela blåbärs/träningstävlingen och agera publik när övriga deltagare genomför sitt program.

Anmälan sker genom formulär nedan. Efter någon/några dagar får du en bekräftelse med instruktioner för hur du ska betala. Anmälan anses inte komplett förrän betalning skett. Vid problem med anmälningsformuläret, maila till tavling@vallingbybk.se. Anmälan stänger söndag 14 augusti.

Har du Yahoo-mailadress? Efter du har fyllt formuläret, skicka gärna ett separat mail till kurser@valligbybk.se att du har skicka in anmäla. Vi har lite strul med anmälningar med yahoo-adresser och de skickas inte videra från hemsidan till mailkorgen (anmälan kommer fram till systemet – men vi riskerar att missa detta.