Träningstävling i appellklassens lydnad

När: Torsdag 1/9 med samling kl 18.30
Var: Vällingby Brukshundklubb

Anmälningsavgift, återbetalas ej av andra anledningar än sjukdom:

• 50 kr för medlemmar.
  • 100 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben

Lottning och tävlingsledning sker tävlingsmässigt men du väljer själv om och hur du hjälper och/eller belönar din hund. Du kan avstå ett eller flera moment. Ingen bedömning sker.

Det är obligatoriskt att stanna hela träningstävlingen och agera publik när övriga deltagare genomför sitt program. Vi erbjuder plats för max 10 ekipage.

Anmälan sker genom formulär nedan. Efter någon/några dagar får du en bekräftelse med instruktioner för hur du ska betala. Anmälan anses inte komplett förrän betalning skett. Vid problem med anmälningsformuläret, maila till tavling@vallingbybk.se. Anmälan stänger söndag 28 augusti.

Har du Yahoo-mailadress? Efter du har fyllt formuläret, skicka gärna ett separat mail till kurser@valligbybk.se att du har skicka in anmäla. Vi har lite strul med anmälningar med yahoo-adresser och de skickas inte videra från hemsidan till mailkorgen (anmälan kommer fram till systemet – men vi riskerar att missa detta.