Träningstävling – INSTÄLLD

När: Lördag 25/2 med samling kl 14.30
Var: Vällingby Brukshundklubb

Klasser: Tävlingslydnad startklass-klass 1, Brukslydnad appell-lägre

Tävlingslydnadsplatserna är fulla, det går endast att anmäla till reservplats.

Anmälningsavgift, återbetalas ej av andra anledningar än sjukdom:

  • Gratis för medlem i VBK/SHU som under 2022 var funktionär på någon av VBKs lydnads- eller brukstävlingar
  • 50 kr för övriga (medlem i VBK/SHU eller medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben)

Lottning och tävlingsledning sker tävlingsmässigt men du väljer själv om och hur du hjälper och/eller belönar din hund. Du kan avstå ett eller flera moment. Ingen bedömning sker.

Det är obligatoriskt att stanna hela träningstävlingen och agera publik när övriga deltagare genomför sitt program. Vi erbjuder plats för max 10 st lydnadsekipage och 10 st bruksekipage. Du kan endast delta i en klass.

Notera att skotträning sker kl 14, se Facebook-event.

Anmälan

Anmälan sker genom formulär nedan. Efter någon/några dagar får du en bekräftelse med instruktioner för hur du ska betala. Anmälan anses inte komplett förrän betalning skett. Vid problem med anmälningsformuläret, maila till tavling@vallingbybk.se. Anmälan stänger torsdag 23 februari.


Med min anmälan ingår jag ett avtal med Vällingby BHK som innebär att jag godkänner att ovanstående uppgifter används inom VBK och för registrering av medlemskap hos Svenska Brukshundklubben.

Har du Yahoo-mailadress? Efter du har fyllt formuläret, skicka gärna ett separat mail till kurser@valligbybk.se att du har skicka in anmäla. Vi har lite strul med anmälningar med yahoo-adresser och de skickas inte videra från hemsidan till mailkorgen (anmälan kommer fram till systemet – men vi riskerar att missa detta.

Comments are closed.