Spårkurs – nybörjare

Målgrupp: Till dig som är intresserat på bruksgrenen Spår
Mål: Att få en bra grund inom personspår.
Innehåll: Teori samt praktiska spårövningar på olika underlag
Krav: Förare och hund ska kunna röra sig i lättare terräng. Tillgång till bil underlättar då vi troligtvis kommer vara i lite olika skogar/ängar i närområdet
Litteratur:
Antal träffar  7, varav 4 instruktörsledda tillfällen & 3 träningstillfällen utan instruktör, med “hemläxa”.
  • 1100 kr för VBK medlem
  • 1310 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben (då ingår ett delmedlemskap i VBK)
  • 1710 kr för icke-medlem (då ingår ett års medlemskap i VBK)
Instruktör: Jan Eriksson med hjälpinstruktörerna Ulf Gerhamn & Robin Stridh