Rallylydnad – nybörjare

Målgrupp: Är du nyfiken på rallylydnad som hundsport men inte provat ännu är detta en kurs för dig
Mål: Komma igång med rallylydnadsträning
Innehåll: Du och din hund ska tillsammans gå en bana med skyltar som bygger på samarbete. Här får man prata och visa hur mycket som helst som gör att hunden förstår vad den ska göra. Så kursen kommer att fokusera på ert samarbete och att ni har roligt tillsammans!

Vi kommer under kursen att gå igenom de viktigaste skyltarna som finns i nybörjarklassen. Eftersom nybörjarklassen innehåller hela 30 skyltar, kommer vi inte hinna gå igenom alla skyltarna ordentligt, utan fokuserar på de viktigaste av dem.

Krav:
Litteratur:  –
Antal träffar  4 kurstillfällen
  • 1000 kr för medlemmar.
  • 1210 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben
  • 1610 kr för icke-medlem (då ingår ett års medlemskap i VBK)
Instruktör: Nicole Young

• Tisdag 15/10
  • Tisdag 22/10
  • Tisdag 29/10
  • Tisdag 5/11
  • Alla kurstillfällen är tisdagar, kl 18:30-20:00

• Eftersom det är många som vill delta i våra kurser är anmälan till kurs bindande. För att bekräfta din plats på kursen, skall kursavgiten vara betalt inom 14 dagar efter du har mottagit bekräftelse med betalningsinformation från oss, dock senast dagen innan kursstart vid anmälan senare än 14 dagar från kursstart. Kursavgiften återbetalas inte annat än vid sjukdom eller olycksfall. Dock, om du ångrar dig inom 14 dagar från att vi bekräftat din anmälan kommer vi att återbetala den kursavgift som vi har mottagit från dig.