Allmänlydnad

Målgrupp: Hundägare med hund från ca 9 månaders ålder.
Mål: Vi utgår från Svenska Brukshundsklubbens Allmänlydnadspass. Kursen inriktar sig på att skapa en bra relation i vardagen mellan hund och förare. Att genom ett bra samarbete ge en bra grund i träning. Ge hundägare tips och goda vanor och hur vi bäst kan dra nytta av hundens egenskaper.
Nå en god lydnad i vardagen.
Innehåll: Vi går igenom de olika momenten i allmänlydadspasset. Vi pratar om och praktiserar vikten av belöningar.
Kursen kommer att innehålla både praktiska och teoretiska delar.Vi börjar kursen med ett belöningsteorikväll 26/3 kl 19:00, som är gemensam för alla vårens kurser. Till denna gång kan man inte ta med hunden.
Krav: Valpkurs eller motsvarande
Litteratur:
Antal träffar  6 kurstillfällen
  • 1500 kr för medlemmar.
  • 1710 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben
  • 2090 kr för icke-medlem (då ingår ett års medlemskap i VBK)
Instruktör: Sofia Badawi och hjälpsinstruktör Lisa Holmberg
Startdatum: Måndag 26/3 19.00-21.00 Belöningsteori, inga hundar denna gång
Övriga datum
  • Tisdag 17/4 kl 18.30-20.30
  • Torsdag 26/4 kl 18.30-20.30
  • Torsdag 3/5 kl 18.30-20.30