Pip och gnäll-clinic med Emma Willblad

emmawSöndag 19 mars kommer Emma Willblad till Vällingby BK för att hålla clinic i ämnet “Pip och gnäll”.

Under clinicen berättar och visar Emma sitt koncept och de olika delarna i träningen som kan få din hund helt tyst på träning och på tävling. Såhär beskriver Emma innehållet i clinicen:

“Mitt koncept kallar jag K.U.L

• Koncentration
  • Uthållighet
  • Lagom Förväntansfull

Ja det ska vara KUL att träna, och det kan vara kul att träna även om man har en hund som piper och gnäller, och ja du kan få den tyst. Om du är envis, uthållig och disciplinerad som tränare! Du ska få alla verktyg av mig, men träningen måste du göra själv.”

Clinicen är även lämpad för dig med valp eller yngre hund och vill samla på dig tankar INNAN hunden och du står i “pipträsket”. Läs mer på Emmas blogg.

• Datum: Söndag 19 mars
  • Tid: kl 10-12.30
  • Pris: 485 kr

Du behöver ej vara medlem i VBK men i någon lokal- eller rasklubb inom SBK eller SHU.

Observera att inga egna hundar kan medtagas till clinicen, ett rum där man kan ha hunden i medhavd bur finns tillgängligt för de som inte vill eller kan lämna hunden hemma eller i bil.

Anmälanstudieframjandet

Anmälan till clinicen sker genom formulär nedan. Efter någon/några dagar får du en bekräftelse med instruktioner för hur du ska betala . Anmälan anses inte komplett förrän betalning skett.

Har du frågor om clinicen, hör av dig till kurser@vallingbybk.se