Valp-/unghundskurs

Målgrupp: Hundägare med valpar mellan 3-12 månader
Mål: Att få ett bra samarbete och hjälp till bra träning i vardagen.Vi kommer att prata väldigt mycket om vikten av belöningar och samarbete samt jobba med detta i olika övningar. Ge  hundägarna tips om goda vanor hos hundar och hur vi som ägare kan dra nytta av hundens egenskaper. Att få kännedom om hundarnas utveckling.
Innehåll: Teori och praktiska övningar både på Vällingby Brukshundsklubb samt på andra platser. Vi kommer att jobba med praktiska övningar, miljö och social träning. Grunder för bra vardagslydnad.
Krav:
Litteratur:
Antal träffar  6
  • 1600 kr för VBK medlem
  • 1810 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben
  • 2160 kr för icke-medlem (då ingår ett års medlemskap i VBK)
Instruktör: Sofia Badawi
Kursdatum
  • Tisdag 22/8 kl. 18.30-20.30
  • Torsdag 31/8 kl. 18.30-20.30
  • Tisdag 5/9 kl. 18.30-20.30
  • Torsdag 14/9 kl. 18.30-20.30