Teorikväll om belöningsbaserad hundträning

Vare sig vi vill lära hunden att komma när vi ropar, ta ett agilityhinder på vår signal, apportera ett föremål eller gå förbi grannens hund utan krångel gör vi det med belöningar. Den här kvällen ägnar vi åt att reda ut varför vi behöver belöningarna, vad en belöning är och när/var/hur vi bör ge dem till hunden.

Hundar kan ej medtagas i klubbstugan under denna kväll.

Krav:
  • Medlemskap i VBK
  • 50 kronor för medlemmar
  • Gratis för dig som fått plats på någon av höstens kurser
Instruktör: Emma Jansson
Datum: Torsdag 17/8, klockan 19.00– ca 21.00.

Anmälan till teorikvällen sker genom formulär nedan. Efter någon/några dagar får du en bekräftelse med instruktioner för hur du ska betala . Anmälan anses inte komplett förrän betalning skett.

• Alla våra kurser anordnas i samarbete med Studiefrämjandet Stockholms län
  • För att gå på kurs hos oss måste du vara medlem i Vällingby BK. Medlemskapet betalas enklast in tillsammans med kursavgiften. Årsavgiften för fullbetalande medlem är för närvarande 590 kronor (Läs mer under Medlem)
  • Undantag är om är du medlem i Sveriges Hundungdom (SHU). Då behöver du inte lösa medlemskap i VBK för att gå kurs
  • Om din hund är importerad måste den vara minst sex månader gammal, ha vistats i landet tre månader, samt vara vaccinerad och märkt.

• Ta alltid med dig ordentligt med gott godis till hunden, roligaste leksaken och vanligt koppel (ej flexi-koppel).