Föreläsning med Kenth Svartberg – Långsiktiga belöningar

kenth2Föredraget är FULLT, det går att anmäla sig till reservplats.

Den 1 februari arrangerar VBK och studiefrämjandet en föreläsning med kunniga och inspirerande Kenth Svartberg på ämnet långsiktiga belöningar.

Fördelarna med att använda belöningar i träningen är många. Något som dock kan ställa till problem är det faktum att man på tävling inte får belöna så som man normalt kan göra under träningarna. Uteblivna belöningar på tävling kan ge negativa effekter i form av att hunden slutar att anstränga sig, att det blir frustrerad eller att hunden blir ängslig. Föredraget handlar just om denna problematik, och riktar sig till dig som tävlar med din hund och som redan lärt dig att jobba med belöningar i din hundträning.

Tid: Torsdag 1 feb kl 18.30-21.00
Plats: Maltesholmsskolans matsal, 5 min promenad från Hässelby strands T-bana
Pris: 150 kr för VBKs medlemmar, 200 kr för övriga
Målgrupp: Tävlingsekipage och blivande tävlingsekipage som tränar belöningsbaserat
Inga hundar kan tas med in i lokalen.

Om Kenth Svartberg

Kenth Svartberg är en välkänd profil i hund-Sverige. 2003 blev Kenth doktor i etologi på Stockholms universitet inom området hundars personlighet och arbetade sedan några år som forskare på SLU, Ultuna. Förutom det akademiska arbetet med hundar har Kenth sedan 1990 bedrivit olika former av utbildningar för hundägare och instruktörer, bland annat inom hundspråk, flockliv och inlärning, men håller också kurser i tävlingslydnad och agility. Läs mer om Kenth här.

Anmälan

studieframjandetAnmälan till föreläsningen sker genom formulär nedan. Efter någon/några dagar får du en bekräftelse med instruktioner för hur du ska betala. Anmälan anses inte komplett förrän betalning skett.
Om du inte hör från oss på en vecka, skicka ett mail till kurser@vallingbybk.se

Har du frågor, hör av dig till kurser@vallingbybk.se

Comments are closed.