Introduktion i balansträning (Reservplatser kvar)

Målgrupp: Passa alla hundar från valp till veteran.
Mål: Gör en investering i din hunds kropp – börja med balansträning!
Innehåll: Det finns många fördelar med balansträning. Hunden får en ökad bålstyrka, bättre hållning, och kroppskontroll samt stabilare leder. Utöver de fysiska fördelarna, påverkar träningen även hunden mentalt, genom ökad kontroll och kroppskännedom höjs självförtroendet.

Oavsett vad man tränar med sin hund, lydnad, agility, bruks, spårar, jagar eller går promenader, är balansbollsträning en effektiv och viktig grund som stärker kroppen och ökar prestationen.

Denna kurs passar dig som vill börja träna balansträning med din hund och vill ha en bra grund att jobba vidare med. Vi går igenom grunderna så ni sedan på ett tryggt sätt kan fortsätta på egen hand, hemma och/eller här på klubben. Vi går igenom hur du använder äggboll, halvbollar, fitbone och balansdiscar.

Kursen hålls av Linn Leiderö-Palmlöv, (dipl. friskvårdsinstruktör, laserterapeut & hundsiminstruktör) och Emmy Klang (dipl. friskvårdsinstruktör, laserterapeut, hundsiminstruktör & balansbollinstruktör)(från Hundgymmet.

Krav:
Litteratur:
Antal träffar  1
Pris: (inkl litteratur)
  • 350 kr för VBK medlem
  • 560 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben
  • 910 kr för icke-medlem (då ingår ett års medlemskap i VBK)
Instruktör: Linn Leiderö-Palmlöv & Emmy Klang
Kursdatum
  • Lördag 13/1 15:30-17:00 5

• För att gå på kurs hos oss måste du vara medlem i Vällingby BK. Medlemskapet betalas enklast in tillsammans med kursavgiften. (Läs mer under Medlem)