Leka med hund

Målgrupp: Du som vill utvecklas med din hund och ha eller vill kunna använda leken som belöning på träning och tävling.
Mål:
Innehåll: Vet din hund att ni leker när ni leker?
Tycker din hund att du är det viktigaste som finns?
Kan du bryta din hund när den leker med en annan hund?
Kan du bryta din hund när den jagar?
Kommer din hund tillbaka till dig med leksaker?
Och kommer den till dig med glädje?

Om m ni har nej på någon eller några av frågorna är detta kursen för er!

På denna kurs kommer ni att få en hel verktygslåda full med tips och aktiviteter för att så småningom kunna svara JA på ovanstående frågor.

Krav: Hunden måste ha något lekintresse och gärna tycka att leksaker är kul. Och att ni lämnar godiset hemma 🙂
Litteratur:
Antal träffar  4 kurstillfällen
  • 1700 kr för medlemmar.
  • 1910 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben
  • 2290 kr för icke-medlem (då ingår ett års medlemskap i VBK)
Instruktör: Ulrika Grönman & Petri Piironen
Startdatum: Söndag 15/4 10.00-15.00 Teori & praktiska övningar
Övriga datum
  • Söndag 22/4 kl 15.00-17.00
  • Söndag 6/5 kl 15.00-17.00
  • Söndag 27/5 kl 10.00 -15.00