Valpagility

Målgrupp: Valpar från ca 5-12 månader (passar även för äldre hundar, men observera att innehåller inga hopp
Mål: Lära grunder i agility (fokus i grundövningar och samarbete)
Innehåll: Har du en liten blivande agilitystjärna eller kanske vill ni bara jobba med samarbete mellan dig och din hund? Under kursen går vi igenom olika övningar, som sedan skapar en bra grund när det sedan är dags att starta med agilityövningar på riktigt. Växande valpar kan ju inte träna agility för fullt (rekommenderat ålder är 1 år) men det finns en hel del grundövningar som man kan redan börja med sin valp. Alla övningar är lekfulla, och valpanpassade. Kursen innehåller inte några hopp.
Krav:  Åldersgräns på förare 14 år
Litteratur:
Antal träffar  3 kurstillfällen
  • 600 kr för medlemmar.
  • 810 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben
  • 1190 kr för icke-medlem (då ingår ett års medlemskap i VBK)
Instruktör: Jonna Vulkko
Startdatum: Tisdag 15/5 18:30-20:00
Övriga datum
  • Tisdag 22/5 kl 18:30-20:00
  • Tisdag 29/5 kl 18:30-20:00

• För att gå på kurs hos oss måste du vara medlem i Vällingby BK. Medlemskapet betalas enklast in tillsammans med kursavgiften. Årsavgiften för fullbetalande medlem är för närvarande 590 kronor (Läs mer under Medlem)