Föreläsning med Jenny Wibäck – Starka tillsammans

Den 23 mars arrangerar VBK och DTBK tillsammans med studiefrämjandet föreläsningen “Starka tillsammans” med Jenny Wibäck. Temat är tävlingspsykologi / mental förberedelse för att trivas i tävlingssituationen.

Vid sidan om poäng och meriter kan din hund vara en viktig och häftig källa för personlig utveckling.

Föreläsningen bygger på boken med samma titel (utgiven januari 2017) och i innehållet ryms bland annat strategier för att stärka självförtroendet, hantering av prestationsångest, samt mental tuffhetsträning som du kan ha nytta av på fler områden  i livet.  Som en röd tråd ligger synen på sin hund som en medspelare som en god grund för att kunna skapa ett vinnande team.

Tid: Fredag 23 mars kl 18.30-21.00
Plats: Medborgarhuset Trappan I Vällingby C, precis vid T-banan
Pris: 250 kr för medlemmar i VBK,DTBK eller Sveriges Hundungdom, 300 kr för övriga
Målgrupp: Tävlingsekipage och blivande tävlingsekipage
Inga hundar kan tas med in i lokalen.
För den som vill lära sig mer och arbeta praktiskt finns möjlighet att gå kurs på temat Yes-lydnad under lördagen. Kursen sker även den som ett samarbete mellan VBK och DTBK och medlemmar i dessa klubbar kommer att ges förtur. Anmälan till kurser@dtbk.se.

Om Jenny Wibäck

Jenny arbetar sedan 2008 som frilansande pedagog och är verksam som föreläsare, skribent  och träningscoach inom hundsport. Genom en kommunal distansutbildning utbildar hon även resurshundförare och andra som vill arbeta med samspel människa-hund.

Den akademiska utbildningen har resulterat i  fil.kand. i pedagogik samt fil.mag i handikappvetenskap. Jenny har också läst en del psykologi och föreläser och coachar inom mental träning.

Inom Svenska Brukshundklubben är Jenny ideellt aktiv som domare, samt assisterande landslagscoach i tävlingslydnad. De egna hundarna tränas och tävlas i lydnad, vallning och spar. Läs mer om Jenny här.

studieframjandetAnmälan till föreläsningen sker genom formulär nedan. Efter någon/några dagar får du en bekräftelse med instruktioner för hur du ska betala. Anmälan anses inte komplett förrän betalning skett.

Har du frågor, hör av dig till kurser@vallingbybk.se