Klubbkläder 2018

Nu finns det klubbkläder att beställa!

Man kan beställa på plats i klubbstugan onsdagkväll 21/2 och på lördag 24/2 (finns möjlighet att prova lite, finns M & L både herr och dam i alla modeller).

Det går också bra att mail in sin beställning till ordforande@vallingbybk.se (kolla gärna beställningsblanketten som finns här bifogat och skicka samma information via mail också).

Inom kort efter man har lämnat sin beställning, kommer du få betalningsinformationen. Observera sista betalningsdatumet, när det datumet har passerat, kommer klubbkläderna beställas, dock endast de vars betalningar har kommit in.

Pga egna tryck, kommer det inte finns möjlighet att returnera plagg ifall färgen eller storleken inte fungerade.

Vi kommer att erbjuda:
T-shirts (båda långarmade och kortarmade) och hoodies med dragkedja.

Kortarmade T-shirts och hoodies kommer ha VBK-logo på bröstet, samt texten “Vällingby Brukshundklubb” på ryggen.
Långarmade T-shirten kommer ha texten Vällingby BK längst vänsterarmen.

Klicka här nedan för att se färgerna och beställningsblanketten:
VBK_klubbklader2018

Sista beställningsdag: Fredag 2/3