Träningstävling lydnad- och brukslydnad 17/6/2018

Behöver du träna under tävlingsliknande former inför sommarens tävlingssäsong? Efter den lyckade premiären under Kristihimmelhelgen så bjuder vi alla lydnads- och brukslydnadsekipage till vårens andra tävlingsträning söndagen 17/6/2018 med start kl 10:00.

Träningstävlingen är gratis till våra medlemmar och kostar 40 kr för övriga. Betalning sker på plats via SWISH eller kontant. Under träningstävlingen är det självklart OK att belöna hunden under tävlingens gång och forma programmet så som man vill.

Skicka din anmäla via formulären här nedan. Glöm inte att fylla i den tomma textrutan vilken klass du vill träningstävla, och vilka moment du vill träna på (max 4 moment).

Utöver träningstävling kommer vi att arrangera ett litet aktivitet för att fira SBK’s 100-års jubileum. Följ klubbens FB-sida för mer information om detta.

Vid frågor, kan ni alltid skriva till vår tävlingssektor: tavling@vallingbybk.se

Tid: Söndag 17 juni med start kl 10.00
Plats: Vällingby BHKs klubbstuga
Pris: Gratis för medlemmar i VBK, 40 kr för övriga

studieframjandetAnmälan till träningstävlingen sker genom formulär nedan.

Har du frågor, hör av dig till kurser@vallingbybk.se