Kom och träna med våra planvärdar på onsdagkvällar!

Vi har öppen träning på onsdagkvällar, då alla våra medlemmar är välkomna att träna och umgår på klubben (även om planerna självklart är öppna för egen träning alltid, om det inte är kurser eller andra klubbarrangemang uppbokat).

Ibland kan det vara svårt att komma på vad man ska träna, om man t.ex är ny medlem på klubben.

Vissa onsdagar kommer vi ha planvärdar på plats på onsdagar. Varje vecka kommer planvärden ha någon tema som träningen planeras kring, och är du helt nybörjare i veckans tema, så hjälper planvärden dig att komma igång.

Vill du träna nånting annat, går det självklart också bra, planvärden kommer då kunna hjälpa dig ifall du har några praktiska frågor (t.ex vart hittar man rallylydnad, får man sätta upp en lydnadsruta, finns det några som vill köra platsliggning etc).

Drop-in, så du behöver inte anmäla dig,

Funderar du på att bli medlem, men är inte det ännu? Just onsdagar är ett perfekt tillfälle att komma förbi så kan vi berätta mera om vår klubb!

HÖSTENS ONSDAGSCHEMA 2018 (start kl 18:30)
klubbens FB-sida kommer det mer information om varje enskilda träningstillfälle

29/8 Följsamhet med Emma
5/9 Passivitetsträning med Annika