Tävlingslydnad (startklass & appellklass)

Målgrupp: Är du sugen på att tävla?

Då är detta kursen för dig!
Kursen riktar sig till ekipage som tycker att träning är kul och som skulle vilja gå vidare och träna lydnad med inriktning på Startklass ( lydnad ) eller Apellklass ( bruks).

Mål: Lära sig moment i startklass/appellklass
Innehåll: Under kursen kommer vi gå igenom tävlingsregler och tävlingsmoment .

Krav: • För hundar från 6 månader
• För dig som gått allmänlydnad eller motsvarande
• För dig som vill är motiverad till egen träning då det krävs mellan kurstillfällena.

Obs! För dig som är intresserad av Bruksgrenar vänligen se www.brukshundklubben.se för raskrav.

Litteratur:
Antal träffar  6 kurstillfällen
Pris (inkl. hallhyra):
  • 1850 kr för medlemmar.
  • 2060 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben
  • 2460 kr för icke-medlem (då ingår ett års medlemskap i VBK)
Instruktör: Ulrika Grönman & Sofia Badawi
Startdatum: Torsdag 6/9 18:30-20:30 (teori)
Övriga datum
  • Söndag 9/9 kl 15.00-17:15
  • Söndag 16/9 kl 15.00-17:15
  • Söndag 30/9 kl 15.00-17:15