Kom igång med brukslydnadens kryp

En kurskväll för dig som vill komma igång med brukslydnadens krypmoment. Under teorin går vi igenom hur momentet ser ut på tävling, vilka grundfärdigheter hunden behöver för momentet och hur du kan komma vidare i din träning. Vi påbörjar sedan träningen med respektive hund. Hunden bör vara 1 år gammal för att deltaga.

26 Juni kl 19.00-21.15

Antal deltagare: 8 st med hund

Pris: 150 kr för medlemmar i Vällingby BK, 360 kr för medlemmar i andra SBK lokalklubbar (då ingår ett års medlemskap i VBK), 50 kr för observatörer utan hund

Instruktör: Emma Jansson med medhjälpare Malin Fahlén

Anmälan till föredraget sker genom formulär här nedan. Efter någon/några dagar får du en kod som ska anges när du gör inbetalning till vårt postgiro 40 56 28-9.

• Alla våra kurser anordnas i samarbete med Studiefrämjandet Stockholms län
  • För att gå på kurs hos oss måste du vara medlem i Vällingby BK. Medlemskapet betalas enklast in tillsammans med kursavgiften. Årsavgiften för fullbetalande medlem är för närvarande 550 kronor (Läs mer under Medlem)
  • Undantag är om är du medlem i Sveriges Hundungdom (SHU). Då behöver du inte lösa medlemskap i VBK för att gå kurs
  • Om din hund är importerad måste den vara minst sex månader gammal, ha vistats i landet tre månader, samt vara vaccinerad och märkt.

• Ta alltid med dig ordentligt med gott godis till hunden, roligaste leksaken och vanligt koppel (ej flexi-koppel).