Tävlingsinriktad träningsgrupp för bruksekipage (spår/sök)

Vi skulle vilja se flera bruksekipage i de högre klasserna och kommer därför erbjuda en instruktörsledd, tävlingsinriktad träningsgrupp till ekipage som är villiga att satsa på sitt tävlande.

Gruppen är för ekipage, som kanske precis har börjat tävla, eller är nästan tävlingsklara. Syftet är att utvecklas i specialmomenten i brukset, framförallt i spår, men även i sök om det finns tillräckligt många intresserade.

Träningsgruppen kommer att träffas under två terminer (fram till sommaren 2019) och träningsträffarna börjar under hösten 2018.

Krav för ekipage:
• Ni tävlar för Vällingby Brukshundsklubb (medlemskap krävs alltså)
• Ni har tiden och viljan att satsa helhjärtat på detta, det kommer att bli en del helger som går åt
• Att ni har tillgång till bil, det kommer att bli mycket resor till spårskogar
• Att hunden har ett intresse av att spåra och har ett föremålsintresse

Datum och tider kommer att bestämmas tillsammans med gruppen, så att träffarna passar all deltagare, så skicka gärna din ansöka även om du jobbar skift/helg.

Träningsträffarna kommer vara gratis för deltagare, vilket innebär att ni bör tänka igenom om ni har viljan och lusten att fullfölja.

Gruppen kommer bli max. 6 ekipage (minst 4). Ekipagen kommer väljas av huvudinstruktören Petri Piironen.

Låter det som något för dig?
Skicka gärna intresseanmälan där du berättar lite mera om dig och din hund, vad ni har tränat hittils och vilka mål du har.
Skicka in din intresseanmäla senast fredagen 27/7. Efter det kommer instruktören gå igenom intresseanmälningarna, och senast söndagen 5/8 kommer du få meddelande om du fick plats i gruppen.

studieframjandetAnmälan till träningstävlingen sker genom formulär nedan.

Genom att skicka intresseanmälan ingår jag ett avtal med Vällingby BHK som innebär att jag godkänner att ovanstående uppgifter används inom VBK.

Har du frågor, hör av dig till kurser@vallingbybk.se

• För att gå på kurs hos oss måste du vara medlem i Vällingby BK. Medlemskapet betalas enklast in tillsammans med kursavgiften. Årsavgiften för fullbetalande medlem är för närvarande 590 kronor (Läs mer under Medlem)