Vardagslydnad

Målgrupp: Hundar från ca 7 månader.
Mål: Att inspirera hundägare till ökad hundkunskap och förståelse för den egna hundens personlighet. Främja god relation, tydlig kommunikation och kunskap om hundars motivationer.
Nå en god lydnad i vardagen.
Innehåll: Kursen innehåller både teoretiska och praktiska delar.
Vi kommer att använda oss av Svenska Brukshundklubbens Allmänlydnads pass.
Krav: Valpkurs eller liknande färdigheter.

Hela familjen är välkommen, men det är en i taget som hanterar hunden under kurstid. Dock vill vi, att alla medföljande tonåringar och vuxna blir familjemedlemmar hos oss. Familjemedlemskap kostar 110 kr och kräver att en av familjen har ett ordinarie medlemskap hos oss. Skriv gärna i kommentarer vilka familjemedlemmar kommer att följa med, så återkommer vi med mera information

Litteratur:
Antal träffar
  • 1500 kr för VBK medlem
  • 1710 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben
  • 2110 kr för icke-medlem (då ingår ett års medlemskap i VBK)
Instruktör: Sofia Badawi (SBK Instruktör)

Kursdatum: Torsdag 17/10
Torsdag 24/10
Torsdag 31/10
Torsdag 7/11
Lördag 16/11

Torsdagar är kl 19:00 – 20:30 och lördagen 10.00 – 12.30

• För att gå på kurs hos oss måste du vara medlem i Vällingby BK. Medlemskapet betalas enklast in tillsammans med kursavgiften. Årsavgiften för fullbetalande medlem är för närvarande 610 kronor (Läs mer under Medlem) Vid kurser där flera familjemedlemmar kan delta i undervisning vill vi, att även dessa skall vara medlemmar hos oss. När en familjemedlem är en fullbetalande medlem hos oss, kan vi erbjuda “familjemedlemskap” till de övriga. För närvarande kostar familjemedlemskap 110 kr.
  • Eftersom det är många som vill delta i våra kurser är anmälan till kurs bindande. Kursavgiften skall vara betald inom 2 veckor från mottaget bekräftelse, men skall vara betalt senast innan kursstart vid anmälan/bekräftelsen senare än två veckor före kursstarten. Kursavgift återbetalas inte annat än vid sjukdom eller olycksfall. Dock, om du ångrar dig inom 14 dagar från att vi bekräftat din anmälan kommer vi att återbetala den kursavgift som vi har mottagit från dig.