Föredrag – Hållbara aktiva hundar

Den 22 september gästas vi av Marie Söderström från Dynamic Rehab & Sport som håller föreläsningen “Hållbara aktiva hundar”. Föredraget vänder sig till dig som vill veta hur du får en hund som håller för ett aktivt liv med träning och tävling.

Under föreläsningen kommer Marie att bland annat att prata om:

• Träningsfysiologi
  • Konditionsträning
  • Styrketräning
  • Balans/stabilitet
  • Träningsplanering
  • Omvårdnad
  • Förebyggande av skador
  • Skaderisker
  • Rehabilitering
Tid: Söndag 22 september kl 15.30-17.30
Plats: Vällingby BHKs klubbstuga (Vid stort intresse kan föreläsning flyttas till annan lokal i västerort)
Pris: 50 kr för medlemmar i VBK, 350 kr för övriga

Observera följande:

• Fram till den 25 augusti ges förtur till funktionärer inom VBK. Anmälningar från icke-funktionärer som inkommer till och med den 25/8 beaktas tidigast den 26/8. För att ta del av förturen, ange ditt funktionärsuppdrag under “Meddelande” vid anmälan. Med funktionär avses personer som under 2019 innehaft styrelseuppdrag, tjänstgjort som instruktör eller hjälpinstruktör, varit sektorsansvarig, tjänstgjort som tävlingsfunktionär (exempelvis som skrivare, tävlingsledare, spårläggare), hjälpt till under städdagen, stått i fiket under något event eller på annat vis bidragit till klubbens verksamhet.
  • Hundar kan EJ medtagas in i lokalen under föreläsningen.
  • Är du redan medlem i en annan SBK lokalklubb? Teckna medlemskap i VBK här för 210 kr och betala medlemspris för föreläsningen!

Om Marie Söderström

Marie är legitimerad djursjukskötare och certifierad hundfysioterapeut och har sedan 2001 drivit eget företag inom friskvård och rehabilitering. Hon har skrivit flera böcker i ämnet och bokas flitigt för att utföra fyskontroller och skapa träningsupplägg för hundar. Marie tävlar själv aktivt med sina hundar och har en bakgrund som elitidrottare inom löpning. Hon är också licensierad personlig tränare och mental tränare.  Läs mer om Marie här.

studieframjandetAnmälan till föreläsningen sker genom formulär nedan. Efter några dagar får du en bekräftelse med instruktioner för hur du ska betala. Anmälan anses inte komplett förrän betalning skett. Om du inte hör från oss på en vecka, skicka ett mail till kurser@vallingbybk.se

Har du frågor, hör av dig till kurser@vallingbybk.se