Hundens vecka!

Välkommen att fira hundens vecka på Vällingby brukshundklubb genom att delta i någon av våra aktiviteter. Alla aktiviteter med hund är kostnadsfria.

Torsdag 10/9

kl 18:30 – Prova på Rallylydnad
Nyfiken på rallylydnad? Träffa vår rallysektor ikväll som hjälper dig att prova på den roliga hundsporten Rallylydnad.

Söndag 13/9

kl 11:00 – 15:00 Öppet hus
Denna söndag är du välkommen till oss för att testa:Agility, rallylydnad, olika typer av nos- och hjärngympa, aktiverigspromenad/tipspromenad.

Vi har behövt Corona-anpassa dagen, så vi kommer tyvärr inte ha någon servering under dagen.
Vi kommer placera de olika aktiviteterna runt om på klubbområdet, vilket gör att vi enklare kan hålla avstånd till varandra. Trots detta, vill vi uppmärksamma att om du hör till en riskgrupp, kan det vara säkrare för dig att avstå dagen det här året.

Föreläsningar Online, Studiefrämjandet

Har du någon gång gått kurs hos oss, vet du att vi arrangerar kurser i samarbete med Studiefrämjandet. Därför är vi glada att vi kan tipsa er om några spännade online föreläsningar som Studiefrämjandet arrangerar under veckan. Observera, att du måste anmäla dig förväg till dessa kurser, så boka din plats direkt om du ser något som intresserar dig!

Måndagen den 7 september
Problemlösning ur ett etologiskt perspektiv med Eva Marie Wergård Gratis