Nosework fortsättning- Med sikte på tävling

Målgrupp: Gillar du nosework och har redan påbörjat träningen och är intresserad av att börja tävla, men är lite osäker på hur det går till?
Mål: Bli redo att tävla i nosework
Innehåll: Vi kommer att gå igenom och träna praktiskt på de olika söken. Vi kommer även att gå igenom övningar och olika strategier.
Vi kommer att gå igenom tävlingsregler och doftprov!

Krav: Grundkurs i nosework (hunden ska kunna doften eukalyptus) Träna aktivt mellan kurstillfällen.
Litteratur:  –
Antal träffar  5 kurstillfällen
Pris inkl kursmaterial (startkit eukalyptus):
  • 1500 kr för medlemmar.
  • 1710 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben
  • 2110 kr för icke-medlem (då ingår ett års medlemskap i VBK)
Instruktör: Sofia Badawi (SBK instruktör, tävlar Nosework uppflyttad till Nw2)

• Söndag 5/1
  • Söndag 12/1
  • Söndag 19/1
  • Söndag 26/1
  • Söndag 2/2
  • Alla kurstillfällen är söndagar kl 10:00 – 12:30

• Eftersom det är många som vill delta i våra kurser är anmälan till kurs bindande. För att bekräfta din plats på kursen, skall kursavgiten vara betalt inom 14 dagar efter du har mottagit bekräftelse med betalningsinformation från oss, dock senast dagen innan kursstart vid anmälan senare än 14 dagar från kursstart. Kursavgiften återbetalas inte annat än vid sjukdom eller olycksfall. Dock, om du ångrar dig inom 14 dagar från att vi bekräftat din anmälan kommer vi att återbetala den kursavgift som vi har mottagit från dig.