Vintekul med hund – inomhus

Målgrupp: Till dig som gillar tricks och vill hitta på roligt sätt att aktivera hunden. Passar för hundar i alla åldrar.
Mål: Aktivera hunden och förbättra samarbetet på ett roligt sätt
Innehåll: Finns inga dåliga väder utan bara dålig kläder, säger man ju. Men det är inte alltid vintermörker och stockhomslask är så lockande – då gäller det att ha några äss i rockarmen som hundägare!

Vi går igenom en del övningar och tips, som man kan aktivera hunden och som inte kräver en större yta än helt vanlig vardagsrum. Vi kommer bland annat att jobba och öva på olika tricks med hjälp av SBK’s 100 Hundkoll kortlek för aktiveringslekar (kortlek för inomhus).

Hela familjen är välkommen, men det är en i taget som hanterar hunden under kurstid. Dock vill vi, att alla medföljande tonåringar
och vuxna blir familjemedlemmar hos oss. Familjemedlemskap kostar 110 kr och kräver att en av familjen har ett ordinarie medlemskap hos oss. Skriv gärna i kommentarer vilka familjemedlemmar kommer att följa med, så återkommer vi med mera information

Krav:
Litteratur:  –
Antal träffar  3 kurstillfällen
  • 900 kr för medlemmar.
  • 1110 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben
  • 1510 kr för icke-medlem (då ingår ett års medlemskap i VBK)
Instruktör: Jonna Vulkko & Helena Sundewall
    • Måndag 10/2
    • Måndag 17/2
    • Måndag 24/2

Alla kurstillfällen är måndagar, kl 19:00-20:30

• Eftersom det är många som vill delta i våra kurser är anmälan till kurs bindande. För att bekräfta din plats på kursen, skall kursavgiten vara betalt inom 14 dagar efter du har mottagit bekräftelse med betalningsinformation från oss, dock senast dagen innan kursstart vid anmälan senare än 14 dagar från kursstart. Kursavgiften återbetalas inte annat än vid sjukdom eller olycksfall. Dock, om du ångrar dig inom 14 dagar från att vi bekräftat din anmälan kommer vi att återbetala den kursavgift som vi har mottagit från dig.