Arbeta med nosen (bruksinspiration)

Målgrupp: Hundar från 3 månader
Mål: Att få tips om roliga saker man kan göra med sin hunds nos
och att få en introduktion till dom spännande områdena spår och sök.
Innehåll: Visa hur kul ni kan ha med era hundar när dom får ett jobb att
fokusera på. Att hitta folk i skogen, hitta saker och lite lydnad. Det vill säga ge tips om hur trevligt det kan vara att komma på inkallning och gå fint i koppel.En kort introduktion i spårarbete och sök med era hundar så att ni får
grunderna och på så sätt kan börja träna på egen hand eller i grupp.För denna kurs kommer vi inte tillämpa “först till kvarn”, utan kommer välja ut kursdeltagare så vi får en bra grupp. Vi vill att när du skickar en intresseanmäla där du berätta lite om dig och din hund och vad ni för träningsbakgrund har för framtidsmål. Vi vill ha din anmälan senast 31/12
Krav: Vara intresserad av och ha tid för egen träning mellan kurstillfällen
Litteratur:  –
Antal träffar  10 kurstillfällen
  • 2500 kr för medlemmar.
  • 2710 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben
  • 3110 kr för icke-medlem (då ingår ett års medlemskap i VBK)
Instruktör: Jan Eriksson och Ulrika Grönman. Medhjälpare Robin Stridh och Ulf Gerhamn
    • Måndag 13/1 Teori
    • Söndag 19/1 Sök
    • Söndag 26/1 Sök
    • Söndag 2/2 Sök
    • Måndag 10/2 Lydnad
    • Måndag 17/2 Lydnad
    • Måndag 2/3 Spår
    • Måndag 9/3 Spår
    • Måndag 16/3 Spår

Avslutning beslutas gemensamt

Återkommer inom kort med exakta tider!

Intresseanmälan stängdes 31/12.

• Eftersom det är många som vill delta i våra kurser är anmälan till kurs bindande. För att bekräfta din plats på kursen, skall kursavgiten vara betalt inom 14 dagar efter du har mottagit bekräftelse med betalningsinformation från oss, dock senast dagen innan kursstart vid anmälan senare än 14 dagar från kursstart. Kursavgiften återbetalas inte annat än vid sjukdom eller olycksfall. Dock, om du ångrar dig inom 14 dagar från att vi bekräftat din anmälan kommer vi att återbetala den kursavgift som vi har mottagit från dig.