Skotträning + Träningstävling Brukslydnad 7 mars

VBK bjuder in till träningstävling i Brukslydnad med tillhörande skotträning den 7 mars kl 13!

Du får möjlighet att bli kommenderad genom samtliga lydnadsmoment i valfri klass och du väljer själv om du vill avstå ett moment eller belöna i/efter moment. I samband med träningstävlingen erbjuds skotträning och möjlighet finns till både budföring och platsliggning.

Du förväntas hjälpa till när övriga ekipage kör (tex som budföringsmottagare, framåtsändandegrupp etc) vilket betyder att du måste kunna lämna din hund i bil eller medtagen bur.

Skotträning startar kl 13 och träningstävlingen beräknas starta ca kl 14, inga skott förekommer efter kl 14 förutom de som ev hörs från närbelägen skjutbana.

Skotträning och träningstävling är gratis för VBKs medlemmar och kostar 50 kr respektive 50 kr för övriga. Anmälan sker via formulär nedan och betalning sker via SWISH efter att anmälan bekräftats. Max 10 ekipage kan delta.

Vid frågor, kan ni alltid skriva till vår tävlingssektor: tavling@vallingbybk.se

Skott-träning
Tid: Lördag 7 mars kl 13.00