Vardagslydnad

Målgrupp: Hundar från 5 månader
Mål: Att få grunderna till en bra vardagslydnad och tycka det är kul att ha hund.
Innehåll: Kursen kommer innehålla några av de moment som är vanliga i vardagen för dig som är hundägare. Eftersom kursen endast har fyra tillfällen så kommer vi att lägga fokus på Gå fint i koppel, hundmöten och inkallning

På grund av restriktioner som följd av Covid-19 kommer vi inte kunna starta kursen med att ha ett längre teoripass inomhus, därför måste man gått kurs hos någon av brukshundklubbarna tidigare. Detta för att fått information allmänt om SBK:s organisation och de regler som gäller.

Restriktionerna pga Covid-19 gör också, att vi inte kan erbjuda möjlighet att varje hund har med sig flera personer än en förare. Skulle du vilja ha med en husse/matte till, hör av dig så kan vi dubbelkolla om vi har utrymme i anmälningar.

Dock vill vi, att alla medföljande tonåringar och vuxna blir familjemedlemmar hos oss. Familjemedlemskap kostar 110 kr och kräver att en av familjen har ett ordinarie medlemskap hos oss. Skriv gärna i kommentarer vilka familjemedlemmar kommer att följa med, så återkommer vi med mera information

Krav:
Litteratur:
Antal träffar  4
  • 1200 kr för VBK medlem
  • 1410 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben
  • 1810 kr för icke-medlem (då ingår ett års medlemskap i VBK)
  • 110 kr för medföljande tonåringar och vuxna inom samma familj
Instruktör: Ulrika Grönman & Rebecca Eriksson
Kursdatum: Torsdag 7/5 kl 19:00-20:30
Torsdag 14/5 kl 19:00-20:30
Torsdag 28/5 kl 19:00-20:30
Torsdag 4/6 kl 19:00-20:30

Glöm inte att anmäla personen som kommer vara huvudföraren på kursen (anmäler du t.ex en annan familjemedlem, skriv in dennes information). Medföljande familjemedlemmar ska också vara medlemmar hos oss. De kan t.ex bli familjemedlemmar. Skriv deras information (namn, personnummer och mailadress) i textrutan här nedan.