Fysträningsgrupp 2020

Varje vecka med start 31 maj läggs träningspassen ut i Facebookgruppen Vällingby brukshundklubb – Fysträningsgrupp 2020. Tänk nu inte att det bara är superatleter som kan vara med. Alla kan vara med oavsett om du gillar att gå eller springa, har en malle eller en tax. Det här är för alla, du behöver inte springa! Det går alldeles utmärkt att gå eller cykla om man vill det.

Träningspassen består av 2 löp/konditionspass och ett styrketräningspass. Det här är en utmaning på distans, vi kommer inte att träffas för att träna tillsammans. Det kommer finnas pass på fyra olika nivåer så det passar både för nybörjare och mer erfarna. Varje vecka tar du en sedan bild på dina fötter och hundens tassar och lägger upp i Facebookgruppen, som bevis på att ni genomfört veckans träningspass. Efter 8 veckor, 26:e juli, räknar vi ihop antalet träningspass gruppen fått ihop och skickar in vårt resultat.

Detta kostar dig inget annat än tid och engagemang! I Facebookgruppen peppar vi varandra och försöker jobba mot gemensamma mål trots att vi inte träffas. Kanske är det precis vad du behöver för att komma igång att vara mer aktiv. I gruppen finns också Annika Hermodsson, klubbens Friskvårdsinstruktör, som kan svara på frågor.

Gå med i Facebookgruppen “Vällingby brukshundklubb – Fysträningsgrupp 2020” för att delta! Det enda som krävs är medlemskap i Vällingby BK och att din hund är 12 månader eller äldre.