Valp- & unghundskurs – Semester Edition

Målgrupp: Hundar 3-12 månader
Mål: Att få grunderna så att vardagslydnaden blir roliga att träna och lära in. En stolt hundägare.
Innehåll:

Är du sommarledig i juli och funderar vad du ska hitta på med din nya fyrbenta familjemedlemmar? Då är är vår valpkurs, som genomförs under en vecka som en form av dagsläger kanske något för er!

Vi kommer gå igenom vikten av olika belöningar och få till en bra start i valpens liv. Kommer fokusera på enklare inlärningar som används i vardagen som inkallning, hundmöten, hantering, sitt, passivitet och stadga.

På grund av Covid-19 kommer vi inte ha några teoripass inomhus utan all aktivitet kommer ske utomhus.

Krav: Alla medföljande tonåringar och vuxna blir familjemedlemmar hos oss. Familjemedlemskap kostar 110 kr och kräver att en av familjen har ett ordinarie medlemskap hos oss. Skriv gärna i kommentarer vilka familjemedlemmar kommer att följa med, så återkommer vi med mera information
Litteratur:
Antal träffar  5
  • 1500 kr för VBK medlem
  • 1710 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben
  • 2110 kr för icke-medlem (då ingår ett års medlemskap i VBK)
  • 110 kr för medföljande tonåringar och vuxna inom samma familj
Instruktör: Lars Skoog
Kursdatum:

Måndag 27/7
Tisdag 28/7
Onsdag 29/7
Torsdag 30/7
Fredag 31/7

kl 10:00 – 12:00 alla dagar

Glöm inte att anmäla personen som kommer vara huvudföraren på kursen (anmäler du t.ex en annan familjemedlem, skriv in dennes information). Medföljande familjemedlemmar ska också vara medlemmar hos oss. De kan t.ex bli familjemedlemmar. Skriv deras information (namn, personnummer och mailadress) i textrutan här nedan.