Klubbmästarskap i Rallylydnad 10/10

Är du och din hund klubbens första klubbmästar i rallylydnad? I oktober har du chansen att vinna den ärofyllda titeln! Tävlingen är inofficiell och kommer att gå i två klasser,
där ALLA kan vara med! Hunden måste dock vara minst 10 månader gammal. Resultat från båda klasser räknas ihop och det koras en klubbmästare bland alla deltagare!

Utöver äran har vi många fina priser från våra sponsorer: Monomak, LG Apporter, Hundluckan & Vinsta Zoo.

När och var: Lördagen den 10/10-2020 Samling kl. 14:00 på klubben
Pris 100 kr.

Båda klasser har begränsad antal platser (20 platser / klass) så vänta inte allt för länge med din anmäla. Vid flera än 20 anmälda kommer lottning ske. SDet ammanlagda antal starter för kvällen är 40, vilket innebär att om den ena klassen har mindre än 20 anmälda, kan den andra klassen få flera startplatser. Du kommer få bekräftelse om din plats tävlingen senast 2/10 Sista anmälningsdag är 1/10

PM med mera information kommer att skickas ut till de tävlande ca. en vecka före KM.

Klasser

Klass 1 | Nybörjare / Fortsättning

Denna klass är till för de som ej har startat i avancerad klass tidigare. Här är det valfritt om man vill ha koppel på eller om man vill ha sin hund lös. Banan kommer att innehålla skyltar från nybörjar- och fortsättningsklasserna med undantag för moment där koppel ej fungerar. Tex ”hopp”, ”snurr under gång”. Osv.

Klass 2 | Avancerad / Mästare

Denna klass är till för de som har startat i avancerad eller mästarklass och kommer att innehålla moment från bägge klasserna. Höger- och vänsterhandling.

Anmälan till tävligen sker genom formulär nedan. Efter någon/några dagar får du en bekräftelse med instruktioner för hur du ska betala anmälningsavgiften. Anmälan anses inte komplett förrän betalning skett.

Klass 1 N/F