Dagläger | Nosework 1 & 2

Tränar du Nosework och behöver inspiration? Då är detta lägret för dig.

Vi kommer att gå igenom alla 4 söken som ingår i en TSM (tävling samtliga moment) och vi kommer att öva en hel dag! Både för dig som tävlar/tränar NW1 och NW2.

Målet för lägret är att ni ska få med er tips och inspiration för fortsatt träning.

Vi tar en paus för lunch – medhav egen lunch.

När:

Samling på klubben med teori och genomgång: to 15/10 kl 19:00 – 20:00
Lägerdag: Lördag 17/10 kl 10:00 – 16:00 på olika ställen i Västerort

Nivå:

Både eukalyptus och lagerblad

700 kr för VBK / SHU medlem
910 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben
1310 kr för icke-medlem (då ingår ett års medlemskap i VBK)

Instruktörer: Sofia Badawi, Helena Sundewall & Erika Karlsson
Krav:

Tillgång till egen bil så att ni ska kunna ta er till tränigsplatser

Hunden ska kunna doften eukalyptus.

Har du Yahoo-mailadress? Efter du har fyllt formuläret, skicka gärna ett separat mail till kurser@valligbybk.se att du har skicka in anmäla. Vi har lite strul med anmälningar med yahoo-adresser och de skickas inte videra från hemsidan till mailkorgen (anmälan kommer fram till systemet – men vi riskerar att missa detta.

• Det är inte säkert att du alltid kan ha din hund vid din sida. Ibland måste den kanske vänta i bilen eller i en bur i klubbstugan