Emelie Kanrell

Namn: Emelie Kanrell

Ras: Två stycken tollare och en bolognese.

Utbildning/erfarenhet: Allmänlydnads- och valpinstruktör (inom SBK).

Håller följande kurser: Allmänlydnad och valp.

Det roligaste med att hålla kurs: Att ge verktyg till hundägarna och se ekipaget växa tillsammans. När dem bygger upp ett samarbete och en glädje kring deras relation. Otroligt roligt att se kursare träna på klubben efter kursen är slut.

Tränar/tävlar i följande grenar: Tränar jaktapportering, viltspår och även lite agility. Tävlar i lydnad.

Träningsfilosofi/brinner för: Vikten av belöningar och lek. Det ska vara roligt att träna hund!

Förebild och/eller motto: Finns otroligt många förebilder. Blir väldigt inspirerad av mina träningskompisar och klubbmedlemmar. Även om vi inte tränar samma hundsport kan jag lära mig väldigt mycket som jag kan tillämpa på mina hundars träning.

Comments are closed.