Emily Eriksson

Namn: Emily Eriksson

Ras: Australian shepherd

Utbildning/erfarenhet: Gymnasieutbildning med inriktning Hund. Erfarenheter från praktikplatser som hunddagis/hundstallet och kurser som jag har deltagit med min egna hund: Valpkurser, Rallylydnad, NoseWork och Grundfärdigheter i bruks-/lydnad.

Håller följande kurser: Hjälpinstruktör inom valp och allmänlydnad

Det roligaste med att hålla kurs: Det roligaste att hålla en kurs är att kunna förmedla och hjälpa hundägare att hitta rätt verktyg till att få en bra känsla och relation till hunden. Och få se hur hund och förare utvecklas tillsammans!

Tränar/tävlar i följande grenar: Rallylydnad, lydnad, nosework, spår och sök

Träningsfilosofi/brinner för: Jag brinner för att få en bra relation och samspel med hunden. Jag tror att träningen bygger på en bra känsla och samarbete mellan hund och förare och att träningen alltid skall vara positiv på alla sätt.

Comments are closed.