Mathilda Varmin

Namn: Mathilda Varmin

Ras: Australian Shepherd

Utbildning/erfarenhet: Min största erfarenhet grundar sig i att jag har haft hund i hela mitt liv: Schäfrar, Tibetansk terrier, Mops, Cane corso korsning och nu Australian Shepherd. Jag har därför erfarenhet av att olika raser, samt olika individer, är säregna och besitter olika förutsättningar och styrkor. Jag bär likväl med mig erfarenhet från de kurser jag har deltagit i med min egen hund: valpkurser, rallylydnad, belöningsplaceringar, grundfärdigheter i bruks-/lydnad.

Håller följande kurser: Hjälpinstruktör inom agilitynybörjarkurs och allmänlydnad.

Det roligaste med att hålla kurs: Att få se ekipage utvecklas och ha roligt tillsammans med sin hund, och att få möjligheten att stötta och styrka.

Tränar/tävlar i följande grenar: Rallylydnad & Lydnad.

Träningsfilosofi/brinner för: Att träning ska grunda sig i glädje. Den träningsfilosofi jag lutar mig mot är därför att alltid försöka ha roligt tillsammans med min hund.

Comments are closed.