Friskvårdsföreläsning – Upp och hoppa – Sund med hund

Inspiration för en hållbar livsstil tillsammans med din hund. Digital föreläsning i Zoom

Webbföreläsning Tisdagen 2/2 kl 19:00 – 20:00 i Zoom

Friskvårdsinstruktör Annika Hermodsson Hyltén föreläser om friskvård, fysträning för både människa och hund samt att må bra tillsammans med sin hund. Annika pratar om hur du kan färbättra både dina och din hunds fysik, bli starkare, snabbare och piggare.

Du får tips på hur du aktivera dig och din hund med övningar ni kan göra utomhus tillsammans på promenaden eller som en cirkelträning. Det stärker er fysiskt, förbättrar er relation och ökar ert samarbete. Fokus på att på ett enkelt, billigt och roligt sätt motivera hundägare att träna tillsammans med sina hundar.

Alla kan friskvårdsträna tillsammans med sin hund, gammal som ung, liten som stor.

Lite av innehållet:
– Hundens och människans förutsättningar
– Hitta träningen i vardagen tillsammans med hunden
– Cirkelträning tillsammans med hunden
– Sund Hund

Alla kan friskvårda tillsammans med sin hund. Vill du bli sund med din hund och veta mer om friskvård? Då är du varmt välkommen att lyssna in på Vällingby Brukshundklubbs webbföreläsning
tisdagen 2/2 kl 19:00 – 20:00.

Gratis för VBK / SHU medlem
50 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben
100 kr för icke-medlem

Efter bekräftat anmäla kommer du få en länk till Zoom-mötet. Det är enklast att delta föreläsningen via datorn, men det är också möjligt att ansluta sig till föreläsningen via sin mobil.

Har du Yahoo-mailadress? Efter du har fyllt formuläret, skicka gärna ett separat mail till kurser@valligbybk.se att du har skicka in anmäla. Vi har lite strul med anmälningar med yahoo-adresser och de skickas inte videra från hemsidan till mailkorgen (anmälan kommer fram till systemet – men vi riskerar att missa detta.

• Det är inte säkert att du alltid kan ha din hund vid din sida. Ibland måste den kanske vänta i bilen eller i en bur i klubbstugan