Friskvårdsföreläsning – Upp och hoppa – Sund med hund

Inspiration för en hållbar livsstil tillsammans med din hund. Digital föreläsning i Zoom

Webbföreläsning Tisdagen 2/2 kl 19:00 – 20:00 i Zoom

Friskvårdsinstruktör Annika Hermodsson Hyltén föreläser om friskvård, fysträning för både människa och hund samt att må bra tillsammans med sin hund. Annika pratar om hur du kan färbättra både dina och din hunds fysik, bli starkare, snabbare och piggare.

Du får tips på hur du aktivera dig och din hund med övningar ni kan göra utomhus tillsammans på promenaden eller som en cirkelträning. Det stärker er fysiskt, förbättrar er relation och ökar ert samarbete. Fokus på att på ett enkelt, billigt och roligt sätt motivera hundägare att träna tillsammans med sina hundar.

Alla kan friskvårdsträna tillsammans med sin hund, gammal som ung, liten som stor.

Lite av innehållet:
– Hundens och människans förutsättningar
– Hitta träningen i vardagen tillsammans med hunden
– Cirkelträning tillsammans med hunden
– Sund Hund

Alla kan friskvårda tillsammans med sin hund. Vill du bli sund med din hund och veta mer om friskvård? Då är du varmt välkommen att lyssna in på Vällingby Brukshundklubbs webbföreläsning
tisdagen 2/2 kl 19:00 – 20:00.

Pris:

Gratis för VBK / SHU medlem
50 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben
100 kr för icke-medlem

Anmälan

Anmälan till kursen sker genom formulär nedan. Efter någon/några dagar får du en bekräftelse med instruktioner för hur du ska betala kursen. Anmälan anses inte komplett förrän betalning skett.

Om du inte hör från oss på en vecka, skicka ett mail till kurser@vallingbybk.se

Efter bekräftat anmäla kommer du få en länk till Zoom-mötet. Det är enklast att delta föreläsningen via datorn, men det är också möjligt att ansluta sig till föreläsningen via sin mobil.


Med min anmälan ingår jag ett avtal med Vällingby BHK som innebär att jag godkänner att ovanstående uppgifter används inom VBK och för registrering av medlemskap hos Svenska Brukshundklubben.

Har du Yahoo-mailadress? Efter du har fyllt formuläret, skicka gärna ett separat mail till kurser@valligbybk.se att du har skicka in anmäla. Vi har lite strul med anmälningar med yahoo-adresser och de skickas inte videra från hemsidan till mailkorgen (anmälan kommer fram till systemet – men vi riskerar att missa detta.

Allmänt om våra kurser

 • Alla våra kurser anordnas i samarbete med Studiefrämjandet Stockholms län
 • För att gå på kurs hos oss måste du vara medlem i Vällingby BK. Medlemskapet betalas enklast in tillsammans med kursavgiften. Årsavgiften för fullbetalande medlem är för närvarande 610 kronor (Läs mer under Medlem)
 • Undantag är om är du medlem i Sveriges Hundungdom (SHU). Då behöver du inte lösa medlemskap i VBK för att gå kurs
 • Eftersom det är många som vill delta i våra kurser är anmälan till kurs bindande. Kursavgiften skall vara betald senast 2 veckor innan kursens början och återbetalas inte annat än vid sjukdom eller olycksfall. Dock, om du ångrar dig inom 14 dagar från att vi bekräftat din anmälan kommer vi att återbetala den kursavgift som vi har mottagit från dig.
 • Din hund måste vara vaccinerad mot valpsjuka, HCC och parvovirus under hela kursen. Ta med vaccinationsintyg och visa vid kursstarten.
 • ID-kontroll kommer att genomföras på alla hundar vid kursstart
 • Om din hund är importerad måste den vara minst sex månader gammal, ha vistats i landet tre månader, samt vara vaccinerad och märkt.

Annat som kan vara bra att tänka på

 • Vi är till största del utomhus på våra kurser. Kursen blir betydligt roligare om du är varm och torr.
 • Ta alltid med dig ordentligt med gott godis till hunden, roligaste leksaken och vanligt koppel  (ej flexi-koppel).
 • Det är inte säkert att du alltid kan ha din hund vid din sida. Ibland måste den kanske vänta i bilen eller i en bur i klubbstugan
 • Ta med ordentligt med vatten till hunden (vi saknar rinnande vatten i klubbstugan)
 • I klubbstugan finns café och toaletter. Om vi ska ut i skogen kan det vara bra att ta med fika till dig själv.

Har du frågor om kursen, hör av dig till kurser@vallingbybk.se

Comments are closed.