Öppen träning

Äntligen får vi ha öppna träningar igen!

Nya restriktionerna lämnar nu utrymme för att vi ska kunna ha öppna träningar igen! Med det sagt vill vi poängtera att man fortfarande ska hålla avstånd, stanna hemma om man visar symptom och försöka hålla sig utomhus så mycket som möjligt.

Trevlig sommar

2021-06-20

På onsdagkvällar är det öppen träning på Vällingby brukshundklubb.

Öppen träning innebär att du, tillsammans med andra medlemmar, tränar din hund på klubbens appellplaner. Under öppna träningen är planerna endast i undantagsfall bokade för kurs eller annan verksamhet vilket innebär att du kan vara säker på att träningsmöjlighet finns på appellplanerna. Under den öppna träningen är klubbstugan och fiket öppet.

Det finns inga instruktörer på den öppna träningen men du hittar alltid någon som kan hjälpa till med kommendering eller träningstips.

Funderar du på att bli medlem, men är inte det ännu? Just onsdagar är ett perfekt tillfälle att komma förbi så kan vi berätta mera om vår klubb! De allra flesta kvällar är utan någon som är särskild ansvarig för just kvällen, vilket gör det svårt att säga exakt tid när träningarna kommer igång – men kring 19.00 är det absolut säkrast att träffa på klubbkompisar som är ute och tränar.

ONSDAGSTRÄNING MED PLANVÄRD | Hösten 2021

Vissa onsdagar kommer vi ha s.k planvärdar på plats på onsdagar. Vissa planvärdar kommer ha specifika teman som de hjälper med. Observera dock, att onsdagar med planvärdar ska inte vara minikurser, utan mer lättsamma tillfällen kring en tema. Är du helt nybörjare kring kvällens tema, kommer planvärden såklart hjälpa dig att komma igång med träningen.

Drop-in, så du behöver inte anmäla dig, men vi uppskattar ett “kommer” via FB-eventet.

18/8 Tävlingslydnad: Banor & Cirkelträning med Jan kl 19:00
24/8 Informationskväll för nya medlemmar och de som funderar på att bli medlem kl 19:00
25/8 Hundmötespromenad med Jonna, Samling kl 18:15 på parkeringen
1/9 Nosework med Helena & Erika kl 19:00
8/9 Rallylydnad med Catharina & Dorina
15/9 Öppen Hus | Hundens Vecka

Comments are closed.