Öppen träning

På onsdagkvällar är det öppen träning på Vällingby brukshundklubb.

Öppen träning innebär att du, tillsammans med andra medlemmar, tränar din hund på klubbens appellplaner. Under öppna träningen är planerna endast i undantagsfall bokade för kurs eller annan verksamhet vilket innebär att du kan vara säker på att träningsmöjlighet finns på appellplanerna. Under den öppna träningen är klubbstugan och fiket öppet.

Det finns inga instruktörer på den öppna träningen men du hittar alltid någon som kan hjälpa till med kommendering eller träningstips.

Funderar du på att bli medlem, men är inte det ännu? Just onsdagar är ett perfekt tillfälle att komma förbi så kan vi berätta mera om vår klubb! De allra flesta kvällar är utan någon som är särskild ansvarig för just kvällen, vilket gör det svårt att säga exakt tid när träningarna kommer igång – men kring 19.00 är det absolut säkrast att träffa på klubbkompisar som är ute och tränar.

ONSDAGSTRÄNING MED PLANVÄRD | Hösten 2022

Vissa onsdagar kommer vi ha s.k planvärdar på plats på onsdagar. Vissa planvärdar kommer ha specifika teman som de hjälper med, ibland är det kanske någon annan aktivitet. Observera dock, att onsdagar med planvärdar ska inte vara minikurser, utan mer lättsamma tillfällen kring en tema.

Är du helt nybörjare kring kvällens tema, kommer planvärden såklart hjälpa dig att komma igång med träningen. Vid undantagsfall kan en tema ha förkunskapskrav, men då står det i beskrivningen.

Drop-in, så du behöver inte anmäla dig, men vi uppskattar ett “kommer” via FB-eventet.

24/8 Surf ‘n Turf – Kräftskiva & Grillning. Mer information: https://www.facebook.com/events/432872248354853

31/8 “Vad kan jag träna med min hund under promenader” med Jan Samling kl 18:30 Mer information: https://www.facebook.com/events/3215210638744141/
14/9 Hundens vecka – Öppet Hus
21/9 Onsdag med Josefin, tema kommer senare kl 18:30
28/9 Inkallning & ingångar med Sofia.

Comments are closed.