Kalender

Kalendern är för närvarande ur funktion!

Kalender & Planbokningar

Det brukar i regel alltid plats att träna på våra planer. Ibland kan dock någon av planerna vara bokade för en kurs, eller en annan klubbaktivitet – det kan du se i kalender här nedan. (välj helst “månad”-visning, den visar alla bokningar, de andra visningar verkar bråka ibland).

För att öppna kalendern I ett eget fönster, klicka här.

Det är också möjligt för medlemmar att själva boka planer för egen träning. Är ni t.ex än en större träningsgrupp och vill garanterad få plats kan det vara bra med en bokning – annars brukar det alltid finnas plats för träning.

Vi har tre planer på klubben.

Nedre plan framför stugan bokas i första hand för agility & rallylydnad

Övre plan närmast stuga är perfekt för lydnad & rallyträning – här finns det även en spegel (på stugväggen).

Övre plan längre bort (från parkeringen hela vägen bort mot jeepen): perfekt som vill träna brukslydnad eftersom detta plan har tillräckligt lång strecka för budföring. Perfekt även för busigare hundar, som vill träna lite mera avskiljes.

Stora salen & fiket används kan bokas endast vid undatagsfall (förutom vid kurser/klubbaktiviteter).

Lektionssalen förvandlas däremot till ett litet inomhusträningsrum under vinterhalvåret (mellan november-mars, lite beroende på kursverksamheten). Rummet är utrustad med speglar, samt olika typer av balansbollar och dylikt. Detta rum är också bokningsbar för egen träning. (ingen klubbnyckel? Hojta till i medlemsgruppen i FB att du skulle vilja träna, kanske lyckas du matcha träningstiden med en “nyckelperson” som är på klubben samtidigt. Klubbnycklar kan nästan undantagslöst endast kvitteras av de medlemmar som behöver tillgång till klubbstugan pga sitt funktionärsroll)

Comments are closed.