Clinic och kurs i kroppskontroll

Vällingby brukshundklubb inbjuder till clinic och kurs i kroppskontroll med Anna Hilding!

Grym på tegelstenar

Med hjälp av roliga, väl genomtänkta övningar lär sig hunden att använda sin kropp med stor medvetenhet. Övningarna kan användas för att träna upp hundens muskulatur eller för att få den att jobba koncentrerat med dig som förare. Kuddar, bollar, tegelstenar och en förare som lär sig se detaljer, gör träningen lekande lätt.

Har du frågor kring clinic eller kurs, hör av dig till Emma Jansson på emmajansson@hotmail.com.

24 maj kl 10-12 Clinic i kroppskontroll (max 30 deltagare)

Anna föreläser och visar övningar med sin egen hund Grym samt två utvalda ekipage från VBK. Din egen hund lämnar du hemma eller i bilen.

Målgrupp: Denna clinic är både dig som vill aktivera din hund på ett roligt sätt och dig som vill förbättra tävlings- och brukslydnadens moment med inslag av kroppskontroll.

Pris:  150 kr för medlemmar i Vällingby bk, 250 kr för icke-medlemmar

24 maj kl 13-16 Kurs i kroppskontroll för tävlings- och brukslydnad (Endast reservplatser kvar)

Anna håller kurs i hur de övningar i kroppskontroll som tagits upp under förmidagens clinic kan användas och utvecklas till tävlings- och brukslydnadens moment. Under kursen arbetar du med din egen hund under Annas ledning. Förmiddagens clinic är obligatorisk för att gå eftermiddagens kurs och priset som anges nedan gäller clinic + kurs.

Målgrupp: Denna kurs är för dig som vill arbeta med de moment i tävlings- och brukslydnaden med stora inslag av kroppskontroll såsom exempelvis fjärrdirigering och kryp.

Pris: 900 kr för medlemmar i Vällingby bk, 1100 kr för icke-medlemmar

Om Anna

Anna Hilding har sedan 80-talet tränat och tävlat hundar inom bruks,  lydnad, agility och vallning vilket bland annat resulterat i 7(!) lydnadschampionat. Med sin border collie Grym deltog Anna på SM i lydnad 2013.

Läs mer om Anna på http://www.hildings.com/

Anmälan

Anmälan till clinic och kurs sker genom formulär här nedan. Efter någon/några dagar får du en kod som ska anges när du gör inbetalning till vårt postgiro 40 56 28-9. Anmälan anses inte komplett förrän betalning skett. Uppgifter om hunden behöver endast fyllas i om du anmäler dig till kurs. Fram tom 30 April har medlemmar i VBK företräde till kursen.

Till clinicen behöver vi två visningshundar: en ivrig hund som inte riktigt vet var den har tassarna och en oerfaren hund, gärna valp eller unghund. Förarna ska känna sig bekväma att arbeta med hund inför publik, kunna bibehålla kontakt med hunden under den störning som publik utgör samt ha fungerande belöningssignaler. OM du tror att du och din hund kan passa, beskriv er kort i meddelande-rutan i anmälningsformuläret.

Comments are closed.