Arkiverade nyheter

Hundens vecka

Onsdag den 14 september firar vi Hundens vecka och välkomnar alla till Vällingby Brukshundklubb. Under kvällen bjuds det på en rad olika aktiviteter för alla hundägare som vill ha en kul stund. Läs om hur vi firar hundens vecka här!

Hundens vecka

Onsdag den 14 september firar vi Hundens vecka och välkomnar alla till Vällingby Brukshundklubb.
Under kvällen bjuds det på en rad olika aktiviteter för alla hundägare som vill ha en kul stund
tillsammans med sin hund.

Det blir freestyleuppvisning, hamburgergrillning, trixpromenad och en massa prova-på-aktiviteter för dig och din hund.

Kanske väcks ett intresse för en ny hundsport? Eller så får du inspiration till roliga aktiviteter på nästa hundpromenad.

Hjärtligt välkomna att fira Hundens vecka hos oss på Vällingby Brukshundklubb

Program

18.00 Freestyle uppvisning
18.00–19.30 Grillning
18.00–20.00 Trixpromenad
18.15–20.00 Prova-på Rallylydnad
18.30–20.00 Prova-på Freestyle
18.30–20.00 Aktivitetshörnan
18.45–20.00 Prova på Nosework

 

Resultattavlor

Tävlar du för klubben och har någon av nedanstående resultat? Då kan du och din hund få en resultattavla på klubbväggen:

– Uppflyttningspoäng från startklass, tävlingslydnad
– Uppflyttningspoäng, appellklass (spår, sök, rapport)
– Godkänt resultat nybörjarklass i rallylydnad
– Pinne i , klass 1 i agility/hoppklass.
– Diplom i klass 1 i nosework
– Diplom i klass 1 i specialsök (får ej dock prickas i först det blir officiellt)

Tävlar du och din hund i någon annan sport, har vi tyvärr ännu inte resultattavlor till dom, men kontakta gärna den ansvariga sektorn med
tips om hur resultattavlan skulle kunna se ut.

Tänk på att du är själv ansvarig att pricka in dina hunds resultat och hålla tavlan uppdaterad.

Varje resultattavla innehåller två sporter (tävlingslydnad, bruks, rally, agility, nosework & specialsök). Din hund kan såklart ha flera tavlor och då ligger tavlorna ovanpå varandra och kan bläddras.

STEG 1:
Välj vilka sporter du vill ha i tavla 1 (tävlar ni bara en sport, välj en annan sport som är mest troligt att ni skulle ev. tävla i)

STEG 2:
Maila bild till kurser@vallingbybk.se.
Bilden ska vara en stående bild med enkel bakgrund, med dig och din hund, utan rosetter eller medaljer. Titta gärna de befintliga tavlor så ser du hur bilden ska se ut.

 

Skicka information om vad du vill ha på din resultattavla

Om du inte hör från oss på en vecka, skicka ett mail till kurser@vallingbybk.se


Med min anmälan ingår jag ett avtal med Vällingby BHK som innebär att jag godkänner att ovanstående uppgifter används inom VBK.

Har du Yahoo-mailadress? Efter du har fyllt formuläret, skicka gärna ett separat mail till kurser@valligbybk.se att du har skicka in anmäla. Vi har lite strul med anmälningar med yahoo-adresser och de skickas inte videra från hemsidan till mailkorgen (anmälan kommer fram till systemet – men vi riskerar att missa detta.

Doftprov 6 september

Doftprov kommer hållas i klubbstugan tisdagen den 6/9 med start 18.00. Provet kommer hållas för samtliga klasser, det vill säga eukalyptus, lagerblad och lavendel. Domare: Boel Rosenlund Anmälan öppnas 25/7 klockan 10.00 på snwktavling.se och stänger 25/8.

Skotträning med obligatorisk föranmälan

Vi ger möjligheten att skotträna under ordnade former genom anmälan till en serie om 3 tillfällen med skott, läs mer och anmäl här.

Årsmöte den 10 februari 19.30 via zoom

Välkommen att delta på årsmöte hos Vällingby brukshundklubb onsdagen den 10 februari kl.19.30 via den digitala tjänsten zoom. Alla medlemmar är välkomna! Läs mer här.

Utifrån skärpta allmänna råd Covid-19

Vi på Vällingby Brukshundklubb väljer självklart att följa gällande riktlinjer kring covid-19, här finns information om hur vår verksamhet anpassas.  Här hittar du Svenska Brukshundklubben löpande information om åtgärder för att minska spridningen av covid-19.

Doftprov 16/1

Vällingby BHK anordnar doftprov för NW1 NW2 NW3 den 16/1 (Flyttat från tidigare datum 28/11). Anmälan öppnar den 5/10 och görs via SNWKs hemsida.

Extra medlemsmöte inställt
Tyvärr är det extra medlemsmötet för val till klubbstyrelsen skjutet på tills vidare då det inte blir korrekt genomfört enligt nya riktlinjer från SBK och SKK. Istället kommer onsdagens mötestid 19.30 stå fast ifall det är någon som vill ha mer information kring beslutet och har frågor kring nuvarande styrelse samt omröstningen. Bifogat hittar ni informationsbrev kring anledning samt ny agenda: Informationsbrev
 
Vi ber om ursäkt för sen information.Tack för förståelse under dessa speciella tider. Vi får göra det bästa av situationen.
Hälsningar
Styrelsen VBK
Medlemsmöte 13/5

Det ordinarie medlemsmötet den 13/5 kommer att skjutas upp till hösten och istället vill härmed styrelsen bjuda in till ett extra medlemsmöte den 13/5. Anledningen är att vi måste välja en ny ordförande så att vi kan fortsätta styra vår klubb på ett bra sätt, alltså kommer inga andra frågor att behandlas än just val. Mötet kommer att genomföras som ett videomöte. Dagordning och mer information om hur man kopplar upp sig till mötet kommer senare. Vi hoppas såklart att många kan och vill delta. Välkommen!