Privatträning

Som komplement till vårt vanliga kursutbud har vi en möjlighet att erbjuda privatträning.

För allra flesta fall försöker vi hitta en kurs som skulle passa ekipagen, vilket innebär att vi t.ex inte har privatträning i “vanlig vardagslydnad”.

Skicka gärna in intresseanmäla via formuläret här nedan, så försöker vi matcha din förfråga med passande instruktör. När vi har matchat dig med en instruktör, kan du tillsammans med instruktören bestämma en tid och datum som passar er båda.

Pris:
1 ekipage / 1 h = 400 kr
2 ekipage /1h = 600 kr

Medlemskap krävs, för att kunna bli antagen för privatträning hos oss.

Precis som vid vanliga kurser, så jobbar våra instruktörer ideellt, vilket innebär att vi inte kan garantera att vi alltid lyckas matcha en ledig instruktör till din privatträningsfråga.

Intresseanmäla till privatträning

Anmälan till kursen sker genom formulär nedan. Skriv gärna tydlig om vad du behöver hjälp med, så har vi enklare att hitta den rätta instruktören till dig. Det kommer ta oss några dagar att matcha dig med en instruktör, men inom en vecka borde du har fått svar från oss.

Om du inte hör från oss på en vecka, skicka ett mail till kurser@vallingbybk.se

Med min anmälan ingår jag ett avtal med Vällingby BHK som innebär att jag godkänner att ovanstående uppgifter används inom VBK och för registrering av medlemskap hos Svenska Brukshundklubben.

Har du Yahoo-mailadress? Efter du har fyllt formuläret, skicka gärna ett separat mail till kurser@valligbybk.se att du har skicka in anmäla. Vi har lite strul med anmälningar med yahoo-adresser och de skickas inte videra från hemsidan till mailkorgen (anmälan kommer fram till systemet – men vi riskerar att missa detta.

Allmänt om vår privatträning

  • För att gå på kurs hos oss måste du vara medlem i Vällingby BK. Medlemskapet betalas enklast in tillsammans med kursavgiften. (Läs mer under Medlem)
  • Undantag är om är du medlem i Sveriges Hundungdom (SHU). Då behöver du inte lösa medlemskap i VBK för att gå kurs
  • Avgift skall vara betalt inom 14 dagar från bekräftelse, eller tidigare om träningen inträffar tidigare. Kursavgiften skall vara betald senast 2 veckor innan kursens början och återbetalas inte annat än vid sjukdom eller olycksfall. Dock, om du ångrar dig inom 14 dagar från att vi bekräftat din anmälan kommer vi att återbetala den kursavgift som vi har mottagit från dig.
  • Din hund måste vara vaccinerad mot valpsjuka, HCC och parvovirus under hela kursen. Ta med vaccinationsintyg och visa vid kursstarten.

Comments are closed.