Resultattavlor

Tävlar du för klubben och har någon av nedanstående resultat? Då kan du och din hund få en resultattavla på klubbväggen:

– Uppflyttningspoäng från startklass, tävlingslydnad
– Uppflyttningspoäng, appellklass (spår, sök, rapport)
– Godkänt resultat nybörjarklass i rallylydnad
– Pinne i , klass 1 i agility/hoppklass.
– Diplom i klass 1 i nosework
– Diplom i klass 1 i specialsök (får ej dock prickas i först det blir officiellt)

Tävlar du och din hund i någon annan sport, har vi tyvärr ännu inte resultattavlor till dom, men kontakta gärna den ansvariga sektorn med
tips om hur resultattavlan skulle kunna se ut.

Tänk på att du är själv ansvarig att pricka in dina hunds resultat och hålla tavlan uppdaterad.

Varje resultattavla innehåller två sporter (tävlingslydnad, bruks, rally, agility, nosework & specialsök). Din hund kan såklart ha flera tavlor och då ligger tavlorna ovanpå varandra och kan bläddras.

STEG 1:
Välj vilka sporter du vill ha i tavla 1 (tävlar ni bara en sport, välj en annan sport som är mest troligt att ni skulle ev. tävla i)

STEG 2:
Maila bild till kurser@vallingbybk.se.
Bilden ska vara en stående bild med enkel bakgrund, med dig och din hund, utan rosetter eller medaljer. Titta gärna de befintliga tavlor så ser du hur bilden ska se ut.

Skicka information om vad du vill ha på din resultattavla

Med min anmälan ingår jag ett avtal med Vällingby BHK som innebär att jag godkänner att ovanstående uppgifter används inom VBK.

Har du Yahoo-mailadress? Efter du har fyllt formuläret, skicka gärna ett separat mail till kurser@valligbybk.se att du har skicka in anmäla. Vi har lite strul med anmälningar med yahoo-adresser och de skickas inte videra från hemsidan till mailkorgen (anmälan kommer fram till systemet – men vi riskerar att missa detta.